Puss in Boots (Den bestøvlede kat)

Den bestøvlede kat (Puss in Boots) handler om tiden før den sværdsvingende kat mødte Shrek og Co. i Shrek 2.

Lang tid før han overhovedet møder Shrek, begiver den legendariske Bestøvlede Kat sig ud på et heltemodigt eventyr, hvor han slår sig sammen med mestertyven Klumpe Dumpe og den snu Kitty Fløjlspote for at stjæle den berømte gås, som lægger guldæg.Den Bestøvlede Kat voksede op på et lille børnehjem, og hans eneste ven var gavtyven Klumpe Alexander Dumpe. Men deres ungdommelige eventyr gjorde den ærlige spilopmager til en eftersøgt bandit.Da den fredløse Kat mange år senere tager sin skæbne i egne poter, står han over for sit livs eventyr, hvor han finder ud af, at vejen til et nyt liv er fyldt med gamle fjender, nye venner og vigtigst af alt - chancen for at blive den mest berømte, bestøvlede helt.

Premiere 02.02.2012



ANMELDELSE


Shrek 1, Shrek 2, Shrek 3..4, Æsel, ja selv kagemanden og de tre tyske grise har haft deres egen film og nu er det blevet kattens tur. Man kan vist roligt sige at Shrek filmen har spundet guld.. men, det er naturligvis kun muligt, fordi hovedfilmen havde så mange gode og spændende figurer - men kan disse figurer så holde til en hel film alene?


Den bestøvlede kat, byder faktisk her på et fint eventyr - at få puss´s barndomshistorie er i sig selv lidt banalt og ensformigt, men de har formået at spinde fine bieventyr ind i handlingen, specielt med udgangspunkt i Zorro og Jack og bønnestagen - kombinationen fungerer fint.


Animationerne er i orden uden at imponerer synderligt, men man får et godt indtryk. Handlingen er også i orden og tempoet i filmen er fin - Skal man finde et problem med filmen, så er det nok at trods den gode historie, så tilbyder filmen ingen nytænkning eller fantastiske overraskelser - handlingen er ret gennemskuelig og bygget meget klassisk op. Alt i alt bliver filmen en smule flad og efterlader ikke en med et varigt indtryk af en god oplevelse.

Filmen fungerer perfekt for børn, men efterlader ikke meget til det voksne publikum.




Skal filmen ses i biografen?...............Nej!.. Måske hvis du kun vil underholde børnene.











Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.