Mr. Popper's Penguins

Poppers pingviner er en familiekomedie med Jim Carrey i hovedrollen som Hr. Popper.

Popper en ambitiøs forretningsmand, som er komplet uvidende om de vigtige ting i livet - lige indtil han arver seks pingviner, der forvandler hans stilfulde lejlighed til et snedækket eventyrland og vender op og ned på hans liv.

'Poppers pingviner' er filmet i et nedkølet studie med ægte Gentoo pingviner, og filmen er en moderne indspilning af bogen Hr. Poppers pingviner.

Premiere 28.07.2011



ANMELDELSE

Så er den skøre knægt tilbage igen.. og jeg havde glædet mig til at se hr. gummifjæs på det store lærred.

Filmen er helt klassisk Jim Carrey, hvilket normal ikke er en dårlig ting - denne gang mangler jeg dog lidt nyskabelse. Filmen oser af familie/Disney charme og hygge og lever bestemt op til kravet om at børn i alle aldre, skal kunne se filmen.

Helt traditionelt er filmen bygget op over en hovedhistorie.. Hr. Popper bliver efterlad med en flok pingviner og er nød til at håndterer situationen.. samtidig har vi historien om den travle arbejdsmand med et koldt hjerte som for længes har mistet sin kones hengivenhed og kæmper med at bevare et forhold til sine børn - selv sagt er pingvinerne nøglen til Mr. Poppers kolde hjerte.



Historien er helt klassisk..desværre mister den også fylde og personlighed, i bestræbelserne på at gøre den børnevenlig og det er en skam. Filmen havde haft god at nogle større dilemmaer og noget mere drama.

Tempoet er noget sløv og desværre havde den i den grad svært ved at holde min koncentration.

Skuespillet er i orden.. desværre er denne historie bedst i sin originale form.... bogen.


Skal denne film ses i biografen?.........Nej, men læs bogen.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.