Transformers: Dark of the Moon

I 'Transformers 3' kæmper Sam videre side om side med The Autobots i krigen mod The Decepticons.
De gode robotter Autobots, med Optimus Prime i spidsen, lærer om et rumskib fra deres hjemplanet Cybertron, der er landet på månen.
Nu må de nå dertil, før deres onde fjender Decepticons for at lære om skibets hemmeligheder, der kan føre til en afgørende sejr i kampen mellem Transformers.
Det kan betyde en så omfattende krig, hvor selv ikke de gigantiske Transformers kan redde os.
Shia LaBeouf spiller atter hovedrollen i 'Transformers', mens Megan Fox ikke vender tilbage. I stedet overtager fotomodellen Rosie Huntington-Whiteley den kvindelige hovedrolle.

Premiere 29.06.2011


ANMELDELSE

Den amerikansk drengedrøm 3.. nu er den her. Biler, krig, kærlighed, sci-fi.. hvad har denne filmserie ikke at gyde på?
Det er sikkert som amen i kirken, at denne film vil henrykke drenge fra 6 år og op..  men er det nok?

Man har forsøgt at trække pigerne med ind i salen med den klassiske kærlighedshistorie og man har tilmed smidt 2 bikarakterer i form af to små robotter som både er nuser, sjove og kan redde dagen - det er selvfølgelig også et super gimmick salg.. selv jeg ville købe legetøjet når det rammer hylderne.



Patriotismen er ikke uventet, kvælende tyk og til tider bare for meget.. og i et plot hvor hele verden er truet, så er det klart at det er Amerika som danner rammen for kampen mod overmagten.. og selvfølgelig skal man også se det sønderrevet amerikanske flag, svaje i vinden når sejren er i hus. *bøvs*... når men, sådan må det jo nu engang være.

Filmen vare over 2 timer og det er nok lige i overkanten, tempoet er i starten, ret sløvt og jeg kæmpede for at holde koncentrationen.. men heldigvis rådes der bod for den sløve start og mod slutningen, minder filmen mest af alt, om et hæsblæsende computer shoot ém up spil.




Computerteknikken brugt i filmen er helt i top, ganske som det er forventet, så her bliver du ikke skuffet -og fjenden er forbavsende godt animeret.. tjaa.. det kan til tider virke helt apart når heltene skifter form til en sej... hmm.. lastbil?? Det er fame amerikansk humor når den er bedst.

Og så har filmen Forrest Gump ikke været lavet forgæves, i hvert fald er der i denne film hentet inspiration fra de sekvenser hvor Tom Hanks er klippet ind i forskellige historiske begivenheder.. Denne gang får vi en ret anderledes forklaring på hvorfor vi overhoved skulle op på månen og hvorfor vi igen stoppede med at sende flere derop - igen trives den underliggende humor fint.  

Den er for meget.. og den er ikke uden fejl. Dialogerne er ikke dårlige, men omvendt imponerer de absolut heller ikke.. der er ikke lagt skjul på at det er action der er i fokus her.

Michael Bay (Instruktør) overlever med æren i behold, men måske han skulle overveje om der er plads til flere fim i denne serie?


Skal filmen ses i biografen?................Ja, tag de små drenge med.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.