Monte Carlo

Monte Carlo er en komedie med Leighton Meester ('Gossip Girl', The Roommate) og Selena Gomez.

To Bedste venner, Grace og Emma, planlægger at tage på et europæisk eventyr lige efter deres high school eksamen, men i sidste minut bliver Grace som er stedsøster til Maggie, inviteret med på turen, men  Maggie og Grace er ikke just perlevenner. Pigerne tog af sted til Paris med store forhåbninger, der snart brister, når deres drømmeferie går galt på alle mulige måder, men snart begynder der at ske ting og sager.
Deres katastrofe ferie tager en interessant drejning, da de møder arvingen Cordelia Winthrop Scott, der ser ud præcis som Grace! Pigerne bliver forvekslet og snart piskes de ud til Monte Carlo for en overdådig ferie, med Grace tvunget til at  foregive at være den snobbede arving Cordelia, tager de sjove og uheldige begivenheder snart fart.

Premiere 29.09.2011 (Der er endnu ikke helt sikkert at filmen får dansk premiere)


ANMELDELSE

En tøsefilm helt ind til marven, andet ville være en fejlslutning - og den er da også sød og nuttet, men desværre er den eneste overraskelse, at Ashley og Mary Kate Olsen IKKE er med, for dette er en helt åbenlyst armerikansk girlz film.

Skuespillet er på det jævne og scriptet og arbejdet omkring dialogerne, har ikke gjort noget for filmen. Tempoet er så sløvt, at 2 liter Cola og 3 chokoladebarer ikke var nok sukker til at holde mine øjenlåg åbne.

Plottet er ideforladt og hele filmen igennem sidder man med en fornemmelse af at have set det hele før.

Bevares.. der skal da nok være et publikum til denne film og der skal da nok være et par stykker der fælder en tåre til den forudsigelige happy ending - selv jeg græd.. men det var over spildet af tid og penge.


Skal denne film ses i biografen?.. Du joker?....ik? 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.