Ticking Clock

Cuba Gooding Jr. spiller hovedrollen som Lewis Hicks, en kriminalreporter med speciale i brutale mord. Da han finder sin nye kærestes lemlæstede lig og kommer i besiddelse af en gruopvækkende journal, der afslører seriemorderens udpegede mordofre, tvinges han til at forsøge at forhindre flere skrækindjagende nedslagtninger, før det er for sent.


ANMELDELSE


Jeg har været fan af Cuba Gooding Jr. siden han var med i boyz n the Hood C tilbage i ´91 - og denne film bringer ham igen øverst på min amagerhylde. Manden kan noget med indetrængte følelser og vrede.. skal ikke kunne sætte en finger på det,men når han gør det godt, så gør han det rigtigt godt!


Det er ikke et nyt fænomen at twiste en slutning så filmen komplet skifter karakter, det er set i film som The Usual Suspekts og From Dusk to dawn -og at forsøge sig i dette spor er enten modigt eller rigtigt dumt - skal det kunne lade sig gøre, er det nødvendigt at få seeren ført ind i en tilstand af 100% at have gennemskuet plottet, eller sætte fokuset langt, langt væk fra plottets center.. og denne film kan og  gør begge dele - jeg er yderst imponeret.


Du vil under denne film,på intet tidspunkt, kede dig.. også når du "tror" du har gennemskuet filmen.. og du vil sidde tilbage med en fornemmelse af "dét var sørens". 


Glæd dig!!


Skal denne film ses i biografen?............JA!! det kan du fame tro den skal.. så jeg håber den udkommer i danske biografer. Hvis det sker bliver det i 2011.. hold godt øje. 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.