The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

'Narnia: Morgenvandrerens Rejse' er det tredje eventyr i serien om Narnia.

Edmund og Lucy Pevensie drager af sted på nye eventyr sammen med deres fætter Eustace, deres fælles royale ven, Kong Caspian, og en krigerisk mus ved navn Reepicheep.

På skibet ’The Dawn Treader’ forsvinder de ind i et mystisk maleri, der fører dem ud på en helt utrolig rejse med oplevelser og farer, der overgår deres vildeste fantasi.

Narnias skæbne afhænger af deres mission, som fører de modige rejsende til mystiske øer og en flod af guld, til konfrontationer med magiske uhyrer og fjender, og til en genforening med deres ven og beskytter, den mægtige løve Aslan.

ANMELDELSE

Intet er så godt som den oprindelige historie og det gør sig også gældende i denne filmserie - men universet "Narnia" er velskrevet og et hyggeligt sted at besøge fra tid til anden og selvom du måske er grandvoksen, så findes der alligevel et barn indeni, der stadig har brug for historier, fantasi og eventyr.

Historien mangler en smule mere mystik og kampen mod "det onde" kunne gøres mere dyster og barsk.. men filmen her er en familiefilm og elementerne skal kunne tåles af børn i alle aldre - det er okay!

Der er et udemærket tempo i filmen, men til tider kan plottet føles lidt tyndt og det gør filmen lidt let og til tider 'næsten'... næsten kedelig.

Filmen efterlader et dejligt varmt billede af eventyr - men måske børman ikke "presse citronen" mere. Vi har fået nogle gode eventyr og det ville næsten være synd at ødelægge filmenes ry, med endnu en film.. som der lægges op til i slutningen.

Skal denne film ses i biografen?... Ja, eventur i denne klasse skal opleves på det store lærrede.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.