Let Me In

Let Me In' er den amerikanske genindspilning af den svenske vampyr-gyser Lad den rette komme ind.

Instruktøren Matt Reeves (Cloverfield) har samlet de to børneskuespillere Chloe Moretz (Kick-Ass) og Kodi Smit-McPhee (The Road) i rollerne som henholdsvis vampyrpige og menneskedreng.



ANMELDELSE


Ikke alle genindspildninger er lige vellykket, men denne film er støbt af de rigtige elementer - du befinder dig igennem filmen, et sted imellem gys, afsky, spænding og kærlighed.. mange elementer at jonglerer på én gang, men det lykkes ganske godt i denne fantastiske film.


Filmen er ikke en alm. vampyrfilm, men skildre problematikken i at være under forbandelsen af den mørke side, og så tilmed i en tilsvarende tidsalder i dag.


Skuespillet er veludført og vores lille kick ass stjerne leverer varen ved kasse ét - der er sku noget uhyggeligt over en lille skinny kid med hang til det okkulte.


Der er som sådan ikke noget at brokke sig over, det skulle da lige være budgettet.. ikke at effekterne er dårlige, eller at scenerne lider under det.. der kunne bare have været en helt go´ biograftur over denne film, havde produktionsbudgettet været en anelse højrere - det er jeg sikker på.


Skal denne film ses i biografen?... Desværre udkommer den kun på dvd i danmark.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.