Final Destination 5

En gruppe unge mennesker 'snyder' døden ved ikke at omkomme i en busulykke.

Det viser sig dog hurtigt at døden ikke sådan er til at snyde og en efter en dør de overlevende under mystiske omstændigheder.

Du unge mennesker finder hurtigt ud af, at for at blive slettet fra knoglemandens liste, skal de i stedet tage en andens liv - så nu er det ikke kun døden de skal frygte, men også hinanden.

Denne film er ikke sat til dansk biografpremiere.






ANMELDELSE

Så kom den femte film i rækken og overrasket er jeg over de anmeldelser jeg har læst indtil nu - generelt har alle anmeldelser været positive og jeg medgiver gerne, at der er flotte scener og skræmmende grafiske dødsfald, men nyskabelsen er her gået helt i vasken.

Filmen er helt klassisk opbygget, så har du set nummer ét i rækken, så har du sådan set filmen beskrevet fra ende til anden - den store forskel ligger i at ulykken i nummer et, var et flystyrt og denne gang er det så en busulykke.. yep! de kreative evner har været på overarbejde her.

Det er i sig ikke en dårlig film, men det er gennemgående irriterende at man kun sidder og venter på den næste døds scene. På den måde minder filmen her meget om Saw´s opbygning.

Den store skuffelse er at der ikke er lagt mere vægt på dødens luner, hvorfor hænger det sådan sammen, at man ikke kan snyde døden? Er det bare et af livets luner eller er det måske løsningen på universets gåde vi her har med at gøre? Well.. vi efterlades med spørgsmålet, men måske vi får et svar i nummer seks?


Skal denne film ses i biografen?... Ikke i DK.. men jeg mener heller ikke du børe se den i udlandet.. lej den på dvd.

 

2 kommentarer:

  1. Du skulle have tjekker ekstra materialet.
    Der forklare de, at ideen med filmen var at vise hvor det hele startede. Ingen steder stod der at flystyrtet var den første ulykke.

    Intentionen var at lave en "cirkel" i filmen.
    Så de 5 film kunne kædes sammen. Ikke bare at forsætte i et væk.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det har jeg rigtig nok overset. Desværre er denne opinte ikke nok til at trække filmen op. Selvom filmen er et bindeled i en filmserie, så bør den stadig bringe noget nyt til bordet - det mener jeg ikke er tilfældet.

      Tak for dit indlæg. Det er ikke en uvæsentlig detalje.

      Slet

Skriv en kommentar.