The Smurfs (Smølferne)

I 'Smølferne' lever smølferne i ro og mag indtil de bliver jaget ud af deres landsby af den onde troldmand Gargamel.
Smølferne rejser gennem en magisk port og ender et helt andet sted; nemlig i midten af New Yorks Central Park.
De små, temmelig iøjefaldende blå/hvide spilopmagere må nu bruge al deres energi og kreativitet for at finde en vej tilbage til deres landsby inden Gargamel finder ud af, hvor de er blevet af.
'Smølferne' er instrueret af Raja Gosnell ('Scooby-Doo'). Filmen vises med dansk tale, med stemmer af bl.a. Laus Høybye.

Premiere d. 25.08.2011





ANMELDELSE

Jeg elskede Smølferne da jeg var lille.. måske ville jeg også have elsket filmen dengang? I dag holder den ikke for mig. Det er givet at de helt små, vil elske disse små blå nisser for de er let genkendelige i formen.. ikke at de er små og blå, men at filmen har holdt sig på den sikre side og ikke "opfundet" nye træk til de små væsner.. eller det vil sige smølferne er animation/tegning men Gargamel, ham er spillet af en rigtig skuespiller, dog pænt sminket så han fremstår næsten animeret - Det fungerer nu maget godt.

Det som ikke fungerer, er de dårlige interaktive scener imellem mennesker og så de animerede smølfer.. igen og igen står skuespillerne og stirre tomt ud i luften, eller krammer huller i luften.

Det er helt tydeligt at smølferne er tilføjet filmen efter scenerene er skudt og det er simpelthen for ringe udført.

Hvad angår selve plottet, så fungerer det heller ikke ordentligt og desværre er det igen tydeligt, at der er lagt alt for meget vægt på, denne film skal opleves i 3D - små blå nisser der hopper og danser igennem New York.. og jow jow.. effekterne fungerer da også i 3D.. men desværre har de så ofret historien og det hele bliver en kedeligt, let gennemskuelig affære.


Skal denne film ses i biografen?... Nej og du behøver heller ikke at leje dvdén.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.