Jack and Jill

I komedien 'Jack and Jill' bliver en familiefar (Adam Sandler) tvunget til at tage sig af sin søster (også spillet af Adam Sandler), der kommer på besøg fra The Bronx - og som ikke vil tage hjem igen.

'Jack and Jill' er instruere af Dennis Dugan, der også stod bag Sandler-komedier som 'Big Daddy' og 'Drengerøve'.


Premiere 1.3.2012







ANMELDELSE

Nu har vi vist set nok Adam Sandler...

Det er ærgerligt at konstaterer at manden ikke evner at udvikle sig.. det mindste. De sidste 8 film er jo en parade af Adam som komiker, fastlåst i en og samme rolle.. diversiteten vises evt. i at han spiller evnesvag og sjov.. eller sjov og evnesvag.

Okay.. til mandens forsvar, så vil hans fans som elsker ham for ham, absolut ikke blive skuffet, for han leverer jo en Adam Sandler med mimik und alles..

Hvad fungerer? ..Det er ofte svært at spille op imod sig selv og forskellige små triks man kan anvende, med skæve kameravinkler osv. så begge karakterer skydes i samme billede, fungerer faktisk ret godt her. Man lægger ikke mærke til de små triks eller efterklipningen og det er faktisk meget rart for filmens helhed.

Historien er banal og forudsigelig.. så til tider kan den også føles en anelse langtrukken. Skuespillet er naturligvis overspillet og hysterisk og selv Al Pacinos præstation lider under de dårligt skulpterede karakterer i filmen. I en scene sidder Al og screener en reklamefilm som Adam har lavet. Reklamen er så elendig at Al med åben mund og polypper gentagende gange fremstammer... "Brænd den.. lad ingen mennesker se den" - En passende slutning for filmen her.


Skal denne film ses i biografen?....................Nej!!


 






1 kommentar:

  1. Adam Sandler lære vidst aldrig af sine tidligere fejl

    Det her er relevant på en måde
    http://www.youtube.com/watch?v=qKSAvNOIaNo

    SvarSlet

Skriv en kommentar.