The Expendables

I action-filmen 'The Expendables' er Barney Ross en lejesoldat, som gennem et helt liv har ladet sig hyre til beskidte job.

Barney går ind, hvor det var for farligt at sende de regulære tropper, og rydder op.
Denne gang hyres han til at gennemføre et kup mod en besværlig, sydamerikansk diktator, men her er tingene ikke helt, hvad de ser ud til, og han og hans næstkommanderende undslipper kun med nød og næppe.
Barney og hans mænd lader ikke hinanden i stikken. Han overtaler sit lille team af garvede krigere til gå i aktion på egen hånd, for derved at give deres blodige håndværk en mening.

Sylvester Stallone har i dobbeltrollen som instruktør og skuespiller samlet sit eget team af eksperter til at befolke 'The Expendables', bl.a. actionstjerner som Jason Statham, Jet Li og Dolph Lundgren.


ANMELDELSE

Get the fuck out of here!!!

Drengerøvsfilmen over dem alle.. og hvor havde jeg glædet mig til at se denne film.
Efter sigende skulle Van Dame have sagt nej til at medvirke, grundet det dårlige manuskript.. Øhh!.. hvornår er han begyndt at bekymre sig for det??

Det burde være indlysende, men denne film handler ikke om runde karekterer eller det store psykologdrama.. og kommer det bag på nogen vil jeg påstår at de er film ignorenter.
Denne film er action fra ende til anden og det kan få nogen blive lidt for meget.. tjoo.. jeg kan godt følge dem. men engang imellem på enhver mand bare sætte sig tilbage, såt hjernen fra og bare fnise fjoget når soldat nr. 300.000 bliver slagtet af en kaliber 800.

Der er dømt kærestefri aften!

Plottet kunne dog have være en smule mere udfordrene.. men det tilgives så snart en af dine barndomshelte åbner flaben og smider en henslængt sviner af til sin buddy... og ja, dialogen i denne film er baseret på oneliners i den bøvedeste kategori.. I like it!

Du kommer ikke til at kede dig..

Skal denne film ses i biografen?.... JA FOR SATAN!!!! GÅ NU!!.. NUUUUU SAGDE JEG!!! - og glem popcornene.. tag en guldbajer med!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.