The Sorcerer’s Apprentice

Dave (Jay Baruchel) er en ganske almindelig studerende – i hvert fald tilsyneladende – indtil han en dag bliver rekrutteret af troldmanden Balthazar Blake (Nicolas Cage) som modvillig elev og kastet ud i et lynkursus i troldom og magi. Mens han forbereder sig på kampen mod mørkets kræfter i vore dages Manhattan, går det op for Dave, at det kommer til at kræve alt hans mod – bare for at overleve træningen – hvorefter han skal redde byen, score pigen og udnævnes til TROLDMANDENS LÆRLING.

ANMELDELSE

Ingen er bedre en Micky Mouse... øhh.. Nicolas Cage.. eller..

Jow den er god nok.. dette er en filmatisering af Disneys Klassiker Troldmandens Lærling - og med lidt specieleffekt og trylleri så slipper de også helt godt fra det.

FIlmen bliver klart båert af den efterhånden garvede skuespiller Nicolas Cage, men den unge troldmand Jay Baruchel klare det nu også helt godt.
Filmen er en klassisk Disney film hvor du ikke behøver at finde de dybe tanker eller følelser frem, men det er også helt i orden, for underholdningen er i top.

Til tider går der lidt for meget Disney-humor (som bare ikke rigtig er min kop the) i den, men plottet er skruet fint sammen og du keder dig absolut ikke undervejs.


Skal denne film ses i biografen?............. Ja, men jeg ville have ønsket at den kom i December juletiden og jeg havde tagen min datter med.



 
 
 
 



Og klassikeren:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.