Cars 2

Biler 2 er fortsættelsen til Pixars animationsfilm.

Gaderaceren Lynet McQueen og hans bedste ven, kranbilen Bumle, rejser udenlands for at deltage i det første Verdens Grand Prix nogensinde, hvor det skal afgøres, hvem der er verdens hurtigste bil.

Men vejen til mesterskabet er fyldt med masser af huller, afveje og omveje, da Bumle bliver fanget i sit helt eget internationale spioneventyr.

Mens Bumle er splittet mellem at hjælpe Lynet eller holde styr på trosserne i en tophemmelig mission, kastes han på en eksplosiv gadejagt fra Japan til Europa.

Premiere 04.08.2011

ANMELDELSE

Jeg kunne nu meget godt lide den første film, men hér bliver der altså kogt suppe på et søm. Handlingen er banal og henvender sig kun til det yngste publikum. Det virker bare som om at man har sat et plot op på en halv time.

Ideen er måske god nok og gensynsglæden er der da også.. specielt har jeg da savnet Bumle - og han er heldigvis en central figur i denne omgang. Men handlingen flyder over det hele og det virker som om at man bare skal fra første klip på rullen, til sidste så hurtigt som overhoved muligt.



Dette er let læsning for begyndere uden de store udfordringer for tilskueren, så alle kan være med.
Desværre sker der ikke så meget ud over hovedhandlingen, så karakterene bliver noget flade og vi lærer ikke nye sider af dem, eller kommer til at føle med karakterene.

Positivt er det at der er styr på animationerne, selvom man skulle mene at biler ikke tilbyder på mange muligheder, men det fungerer nu helt fint.

Ser man filmen i original tale, så kan man glæde sig over imponerende navne som 
Skal denne film ses i biografen?.....Kun hvis børnene virkelig ønsker det. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.