Little Fockers

'Little Fockers' er en ny komedie med Ben Stillers, Robert De Niro og Owen Wilson.

Det har taget Greg Focker 10 år, 2 børn og utallige misforståelser at komme ind i varmen hos sin mistroiske svigerfar Jack Byrnes. Og Jack får de værste forudanelser, da Greg kommer i pengenød og må tage et ekstra job for at holde kreditorerne fra døren.

Så da Gregs og hans kone Pams samlede familie – inklusive Pams kærlighedshungrende ekskæreste Kevin (Owen Wilson) — melder deres ankomst til tvillingernes fødselsdag, må Greg forsøge at overbevise sin skeptiske svigerfar om, at han stadig har bukserne på.

'Little Fockers' er en fortsættelse til Meet the Parents og Meet the Fockers.



ANMELDELSE


Jeg elsker denne lille filmserie - det er en klar overtagelse af Steve Martins endeløse perlerække af familieunderholdningsfilm. 


Filmen fortsætte hvor de øvrige slap og selvom der ikke ligefrem bliver skrevet ny filmhistorie og de indstuderede jokes er de samme, så fungerer det hele faktisk fint.. hvorfor opfinde den dybe tellerken to gange? 


Desværre er denne film en smule under standardog den lider en smule under det tynde grundlag.. det er en skam, for formularen til en rigtig god filmdserie er grundlagt i både etteren og toeren, men.. nr. tre hér dykker altså lige under niveau og det kan mærkes. 


Skuespillet fejler ellers ikke noget og alle karakterer bibeholder deres oprindelige form, så elsker du de to foregående film, så vil du også holde af denne.


Skal denne film ses i biografen?....................Nej, jeg vurderer en rigtig god hjemmeaften foran alteret er bedre.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.