Open Season 3

Boog, Elliot og alle deres sjove venner, vender tilbage med et helt nyt eventyr, der er deres hurtigste og mest lodne tur og alligevel ender de alle i Cirkus! Boogs venner kan ikke komme med på deres årlige herretur, så han beslutter at tage en tur med ham selv. Her falder han over et besøgende cirkusBoog bytter plads med en look-alike cirkus Grizzly og overtager hans rolle i forestillingen. Men da cirkuset beslutter at rejse tilbage til Rusland,  er det pludselig et kapløb mod tiden for Elliot, McSquizzy, Mr. weenie og resten af banden, at redde Boog før det er alt for sent!


ANMELDELSE


Den første film sad lige i skabet og 2éren var derfor forståelig.. denne gang har man desværre skudt ved siden af.


Handlingen er simpelthen for tynd, måske med tanke på de mindste, men dette er så stadig en misforståelse.. tegnefilm kan sagtens rumme komplekse temaer og således have noget at byde på, for store som små børn.


Humoren som jo skal bære en tegnefilm, udebliver i og med at handlingen ikke lægger op til flere følelses "rutcheture".. og hele filmen kommer mere til at minde om en episode i en lang serie af episoder.. lidt flad.. lidt kedelig, men okay til en lørdag eftermiddag når børnene keder sig.


Skal man fange folks opmærksomhed, så kræver det altså en indsats og desværre er denne film kørt lidt på rutinen- det er en om´er.. eller rettere.. bare lad være med at lave flere.


Skal denne film ses i biografen?..............Nix!










Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.