Game of Death

Når selv CIA giver op, ringer de til "Agent Marcus" – en nådesløs hitman med speciale i umulige opgaver. Men da et dumdristigt attentat mod en våbenhandler ender galt, og Marcus' allierede vender sig imod ham, er han pludselig alene i kampen for sit liv – og for at løse opgaven!


ANMELDELSE


Dejligt gensyn med Wesley Snipes - men noget stort comeback kan man ikke kalde det.


Filmen her er noget idé forladt og handlingen lider gevaldigt under den tamme fortælling - ingen magi men massere af muskler, lidt ligesom "the fast and the furious" jordens nok kedligste film serie *suk*. 


Der er fra start fuld fart over feltet og er man til endeløse skuddueller, med pistoler med endeløs ammunition og cirkelspark, så kan det da være at denne film er for dig?


Det flashback som historien er svøbt i, virker heller ikke.. en syndsforladelse til en præst.. har man mon set det et eller andet sted før? Det er kedeligt og forudsigeligt. 


En ting er at man i et flashback ved at hovedpersonen overlever, det kan jo være fint nok, men så skal hans oplevelser (filmen) fame også have noget at byde på, dette har denne film ualmindeligt svært ved at leverer.


Nu er jeg jo til action, så.. prøv lige igen ik.. Wesley.


Skal denne film ses i biografen..........Nej, vent på den næste film.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.