The Next Three Days

'The Next Three Days' er en thriller med Russell Crowe, Elizabeth Banks og Liam Neeson.

Lara og John lever et helt almindeligt og lykkeligt liv med deres lille søn, da Lara pludselig bliver anklaget for mord og arresteret.

Lara bliver dømt og fængslet, men efter tre opslidende år, hvor John desperat forsøger at holde sammen på familien, må han indse, at Lara aldrig vil overleve sin tid i fængslet.

Han tager derfor en drastisk beslutning om at befri hende … koste hvad det vil.

'The Next Three Days' er en genindspilning af den franske thriller Alt for hende.









ANMELDELSE


Denne film går på fransk under navnet Alt for hende og vil du få den fulde oplevelse, så bør du se denne.


Nå men.. denne genindspildning er nu ikke helt tosset, filmen underholder dig godt løbende om end at den virker lidt langsomt startende -og plottet er igen let gennemskueligt.


Skuespillet er faktisk i orden og Russel spiller som altid fremragende..og så var det godt at se Liam igen... om end  at hans rolle i fimen var alt for kort.


Filmen mangler en smule dybte og du bliver aldrig helt indvolveret i karakterende du følger, måske er det bare gået tabt i oversættelsen? Det er ærgeligt at man ikke har formået at binge seeren helt med ind i følelserne - og det ville  have klædt filmen at være en smule mere "ekstrem".. altså sparke seeren helt ud i både at afsky og elske hovedpersonen.. i stedet lander man lidt imellem to stole og man har bare en forståelse for hovedpersonens valg igennem filmen og mener hverken det ene eller det andet.


Filmen bindes sammen af to enkelte scener i starten og slutningen af filmen.. og moralen står da også tydeligt tilbage. Ville bare ønske at man havde været ude på en større rutchebanetur igennem resten af filmen.


Skal filmen ses i biografen?..................Det kan den lige til nød klare.. det er ikke en dårlig film!





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.