The Point of Regret

Det er nu tredive år siden William dræbte tre mennesker. 
De var hans familie. Han var bare tolv.  
Nu er han ude af fængslet og han giver Ryan, en doven lokal reporter, en  eksklusiv eneret på at fortælle hans historie, den største historie han nogen side vil få tilbudt . Men der er en hage ved opgaven. William ønsker at dø og Ryan skal hjælpe ham. Han vil give Ryan højst fem møder for at bevise at han selv og hans historie er ægte og opgaven værd. Det er et spil russisk roulette: For hvert møde Ryan har med William, skal han komme et skridt tættere på døden og Ryan et skridt tættere på hans livs historie.



 Denne film får ikke dansk premiere


ANMELDELSE


Først.. hvorfor tage en film med som ikke får premiere?.. Det er simpelt.. filmen har har ganske enkelt noget som mange andre film mangler.. og du har alligevel mulighed for at se den. Og så mener jeg fuld og fast at Emanation films er værd at holde øje med i fremtiden.


Det er sjældent at jeg oplever film som Usual Suspects.. film hvor man igennem hele filmen tror at man har løst plottet, men så lige bliver vendt 180 grader på de 4 sidste billeder i filmrullen. 


Filmen her er faktisk ganske langsom og lidt svær at takle. Skuespillet er ikke helt i top og der er helt klart et engelsk low budget strejf igennem historien, men hvor var jeg dog glad for at jeg ikke faldt i søvn og glippede slutningen.. for sjældent er en film blevet løftet så meget som denne. Forfatteren har i den grad haft gang i den øverste og resultatet er fremragende. 


Filmen halter lidt på det lave budget og skuespillet virker til tider lidt akavet.. og så kan du ikke rigtig slippe fokus på at de fleste scener omhandler de samme 4 personer, hvilket er ret typisk for en low budget film, men det gør den desværre også en smule anstrengende at se på, da tempoet dermed falder. 


Filmteknikken er heller ikke fremragende og lyssætningen er til tider direkte elendig, men hvorfor er den så genial? 


Den snyder dig...










Hvis du ønsker at se denne film, så kan du se den online for $ 4.99 her: http://www.emanationfilms.net/#!tpor





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.