X-Men: First Class

X-Men: First Class' går i 1963 og følger et hold unge X-Men og foregår før de tre eksisterende film i serien. Filmen starter forfra med et nyt cast.

Før Charles Xavier (James McAvoy) og Erik Lensherr (Michael Fassbender) tog navnene Professor X og Magneto, var de to unge mænd, som opdagede deres kræfter for første gang.

Inden de blev ærkefjender, var de bedste venner, og de arbejdede sammen med andre mutanter (nogle velkendte, nogle nye) for at stoppe den største trussel verden nogensinde har kendt.

I denne proces opstod en alvorlig splittelse mellem dem, hvilket var begyndelsen på den evige krig mellem Magnetos broderskab og Professor X's X-men.

Premiere 01.06.2011

ANMELDELSE

Endelig kom den længe ventede fortsættelse i filmserien X-men.

I denne film forstår man hvad de digitale muligheder bringer til en film.. det er et skue for perfektion. Film kan hurtigt blive grebet af en gal digitaliserings professor som klistrer alle scener ind i pixelgrafik og de fleste gange med et forfærdeligt resultat som følge. Denne film balancerer det rigtigt fint og har tilmed en rigtig god historie.


Filmserien har måske manglet lidt dybte, hvilket filmen her har rigeligt af. Supereffekter og superkræfter er fint nok, men kedeligt og unuanceret i længden.. det er ikke et problem for denne film.

Det er givet at det gamle hold har måtte vige pladserne for nye unge skuespillere, hvilket jeg har været spændt på at se om de kunne løfte arven fra de tidligere - og her blev jeg ikke skuffet. Ikke alle skuespillerne er lige overbevisende, men samlet fungerer det hele ret godt.

Der er sikkert flere som på forhånd, der kender handlingen, men det gør nu ikke noget, historien er så godt fortalt, at du alligevel sidder i spænding igennem hele filmen.

Og så er det jo altid godt at se den gode Kevin Bacon i skurkerollen.. ikke siden Hollow Man har man set ham så ond i sulet.


Skal filmen ses i biografen?...........Ja, selvfølgelig skal den da det.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.