Green Lantern

Green Lantern' er en superheltefilm med Ryan Reynolds som testpiloten Hal Jordan instrueret af instruktøren bag 'GoldenEye' og 'Casino Royale'.

Filmen er baseret på superhelten fra DC Comics, som også er kendt for Batman og Superman.

Premiere 18.08.2011



ANMELDELSE

Man bliver aldrig for gammel og man bliver aldrig træt af superhelte. Umiddelbart må det være verdens nemmeste opgave, at lave en film om superhelte.. men, du kan rent faktisk gå helt galt i byen.
Helt så slemt er det nu ikke gået her. Filmen ligger sig helt tæt op af den originale historie.. hvilket er godt, men man har samtidig forsøgt at give historien et strejf af banal humor, hvilket desværre ikke fungerer helt optimalt.

Superhelte er banale, men derfor behøver man ikke tæske igennem alle klicheerne på én gang - historien bliver alt for oplagt og du bliver på intet tidspunkt overrasket.. hvilket til tider gør filmen en smule lang.


Man har desværre ikke lagt vægt på vores hovedpersons indre kamp, hans rejse fra umoden og ungdommelig lømmel, til vogter af universet.. se her var ellers en historie i historien der var værd at fokuserer på.



Banaliteten skriger til himlen, hvilket nok gør filmen bedst egnet til det yngre publikum.. eller måske til de barnlige sjæle. 

Det er et rigtigt godt forsøg og alle ingredienserne er tilstede, men man har nok fået åbnet ovnen lidt for tidligt og souffleen er skvattet en smule sammen.  





Skal filmen ses i biografen?..............Ja, sammen med dine unger.





Green Lantern 300x250

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.