Caught in the Crossfire

50 Cent der går under det borglige navn Curtis Jackson skal medvirke i den kommende film Caught In the Crossfire der bliver instrueret af Brian Miller der får sin debut som instruktør. Udover 50 Cent medvirker blandt andre også Chris Klein og Adam Rodriguez. I filmen spiller han et bandemedlem der bliver stikker for politiet. Historien i filmen handler om to bejente der bliver fanget mellem et bandemord og korrupte betjente, de to betjente bliver såvidt vides spillet af Chris Klein og Adam Rodriguez.

Curtis Jackson har gennem hele sin karriere som rapper gjort et stort nummer ud af ikke at være en stikker, så man må håbe for hans hip hop ry at det blot er skuespil.
Filmen bliver som nævnt instrueret af Brian Miller, der også selv har skrevet dramaet der vil blive filmet i Michigan senere på året hvis alt går som planlagt.
I 2005 fik 50 Cent sin skuespillerdebut i den selvbiografiske Get Rich or Die Trying, siden da har han medvirket i omkring en håndfuld film med flere på vej. Han har liget underskrevet en aftale om at medvirke i Dr. Jekyll and Mr. Hyde sammen med Forest Whitaker. Filmen bliver instrueret af Abel Ferrera der i starten af halvfemserne instruerede blandet andet Bad Lieutenant og Body Snatchers. Siden da har det dog været småt med succeserne.

ANMELDELSE

En typisk LAPD Blues ting.. denne film havde endog enormt sværet ved at fange mig. Skal du virkelig nyde denne film, så skal nu nok være en af dem som bare elsker serier som CSI og Law & Order osv. - filmen brínger intet nyt til gengeren.
Skuespillet er tilforladeligt, men skriptet er ikke optimalt og kan til tider virke helt forkert ifht. den "virkelige" verden.
Plottet er umiddelbart fint nok.. men bringer nu heller ikke noget nyt med sig.. et typisk "butleren gjorde det". - Og selvom der er forsøgt sig med en Usual Suspects afslutning, så rammer effekten bare ikke som den skal.. øv!.

Skal denne film ses i biografen?......... næ!.. det ser jeg ikke rigtig nogen grund til.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.