Predators

'Predators' bygger videre på historien fra science fiction- og actionfilmen 'Predator' (1987) med Arnold Schwarzenegger.

Royce (Adrien Brody) er en lejesoldat, der modvilligt leder en elitegruppe på syv mand og én kvinde i junglen på en fremmed planet.
Med undtagelsen af en vanæret læge er de koldblodede mordere: heriblandt lejesoldater og indsatte, en yakuza-kriger og en dødsdømt voldspsykopat. Alle er de blevet kidnappet og bragt dertil i bedøvet tilstand, og Royce indser, at de bliver brugt som bytte.

I 'Predators' vender det oprindelige usynlige rumvæsen tilbage, men også et nyt kuld er med til systematisk at jage og udrydde gruppen.

ANMELDELSE

Jeg elskede den oprindelige film.. og mystikken omkring disse "rumvæsner".
Filmen er igen holdt meget godt i samme stil, hvor man bare vil vide mere omkring disse skabningerog selvom vi igennem andre film, har fået et glimt af hvem de er, så har man igen en fornemmelse af at der er mere til historien.
Umiddelbart troede jeg ikke at denne film ville kunne leve op til mine forventninger, men overraskende nok, så er jeg absolut ikke skuffet.
Skuespillet er som man kan forvente det.. og det er da heller ikke de store præstationer der diskes op med, men for filan.. dette er altså aktion for fulde gardiner!
Tempoet er fra start sat ultra højt og igennem filmen sidder man på kanten af sædet.
Effekter ol. er i høj klasse og fungerer perfekt.

Minimal tøssefnadder og 110% rå bøffer.. som ikke lader Arnold skuffe.

Skal denne film ses i biografen?....................... Ja sku da!.. og tag drengene med.



 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.