Hop

Ikke alle ved, at Påskeharen har en søn! Teenagekaninen E.B. har dog ikke i sinde at føre familieforetagendet videre, så han stikker af til Hollywood for at blive trommeslager. Hans første hit i storbyen bliver dog kun lyden af den køler, der rammer ham i trafikken. Den uheldige bilist, Fred, tager den påkørte hare med hjem, men E.B. viser sig at være en temmelig krævende patient.

ANMELDELSE

Charlie og chokoladefabrikken blandet med gule kyllinger og pladderballe humor - The end.

Okay.. for at uddybe lidt.. det er jo påske og alt det jazz.

Denne film er så skråsikker i sin opbygning at det bliver helt akavet. Man har virkelig valg at satse på en sikker vinder..og det føles ubehaligt velkendt igennem hele filmen, det hele er set før og det siger ikke så lidt, når vi taler om en kanin der dukker op i den "virkelige" verden. Det fungerede for Roger Rabbit og det burde være muligt at gentage succesen - men.. næ.. ikke denne gang.

Der er simpelthen for lidt kød på historien her, selvom man forsøger at illustrere de to hovedpersoners udvikling, så er rejsen bare for lang - du mister hurtigt interessen.

Hvorfor så se den i biografen? - børn.

Børnene er nok de eneste er kan holde øjnene åben igennem hele rejsen - glemmer du alt om indhold, udvikling og niveauer.. så står du tilbage med en gul kylling og en kanin.. i animation.

Jow.. børnene vil sikkert elske denne film.

Skal denne film ses i biografen?..............Ja, desværre skal du nok gå med.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.