Mars Needs Moms

Den 9-årige Milo er så sur på sin mor, at han ville ønske, nogle rumvæsner ville komme forbi og bortføre hende. Da en gruppe marsmænd opfylder hans ønskedrøm, fortryder han dog alligevel. Milo lister sig om bord på ufoen til Mars, hvor han både møder slemme soldater og rare rum-rastafarier. Han finder desuden en menneskelig fælle i Gribble, der også fik stjålet sin mor, da han var dreng.

Premiere Jeg tror omkring Juni måned..

ANMELDELSE

Man kan ikke sige andet end at det er en gennemført, helt igennem Disney film - hvis det ikke er at sige for meget.

Det er absolut værdigt at se denne i 3D formatet.. så får du noget for dine penge. Det ærgrer mig en smule at der er så stor fokus på 3D, ikke at teknologien ikke giver en "tredie" dimension, men det er bare også som om at en del af dybten, følelsesregistret i filmen må lade livet til fordel for fede effekter og det er desværre også sandt for denne film. Når det bliver for tydeligt, at scener er lavet specielt med fokus på effekten, så stjæler det fra filmens historie og gør indtrykket lidt overfladisk - det er fint at sidde med åben mund og sige wauw!. men den bedste oplevelse er dog når historien er autentisk og griber dig om hjertet.. hér burde fokus ligge og ikke på "oplevelsen" som var det en tivoli tur.  

Af samme årsag bliver filmen en smule lang, selvom tempoet faktisk er fint.. ah!.. det går måske endog lidt for hurtigt i den sidste del af filmen, her går man helt væk for nogen form af logik og selvom det er en animationsfilm, så tager man sig i at mumle.. "ah!.. det kunne jo aldrig ske i virkeligheden" - en bedre bearbejdet slutning ville have klædt denne film - men det er dog også i slutningen af nogle af de bedste øjeblikke ligger.. typisk Disney.

Animationen er veludført, men dog ikke super prangende.. prøver man at ligne mennesket så naturtroet som muligt, så er animationen altså stadig et stykke efter - og er det fordi man vil beholde cartoon looket, jamen så er stilen måske bare ikke overdrevet nok.. nå men!.. det er vel en smagssag?


Skal denne film ses i biografen?........Ja, det rækker den lige til.. og ungerne vil elske den. (8-12 år)




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.