Jonah Hex

Jonah Hex
I den kommende overnaturlige western Jonah Hex spiller Josh Brolin den lidet elskværdige titelkarakter. Megan Fox er hans udkårne og John Malkovich er skurken Turnbull.

Filmen bygger på DC Comics tegneserie, der havde følgende tagline: "He was a hero to some, a villian to others."
Handlingen følger den vansirede dusørjæger Jonah Hex. Denne lader sig hyre af den amerikanske hær for at hævne sig på manden, der dræbte hans familie og ødelagde hans ansigt.            
'Jonah Hex' får premiere til august.

ANMELDELSE

Hvis du kunne lide tegneserien.. og er du lidt af en cowboy/actionhelt bøf.. så kan du næsten ikke gå galt med denne film. Jeg blev på ingen måde overrasket eller improneret over denne historie.. nærmere en smule irriteret over plottet - alt i disse dage, skal åbenbart handle om terror?..
Nå!.. men.. smider vi plottet til side, så står vi faktisk med en helt god film her - skuespillerne leverer et fint arbejde, men efterlader ikke noget strålende indtryk og scenerne er som man kan forvente det af en western film.
Med denne "helt" havde man muligheden for at gå rigtigt i dybten - og selvom man prøvede, så lykkedes aldrig rigtig at komme helt ud på sædekanten... tempoet var dog fint og du kommer ikke til at kede dig.

Skal denne film ses i biografen?... Hvis du er gammel nok til at huske tegneserien.. så ja.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.