Toy Story 3

 I 'Toy Story 3' gør Andy sig parat til at rejse væk til college.
Woody, Buzz og resten af Andys loyale, gamle legetøj er forståeligt frustrerede over deres temmeligt usikre fremtid.
Legetøjsslænget bringes til et værelse fuld af hæmningsløse unger, som næsten ikke kan vente med at hærge deres "nye" legetøj, og vennerne må gøre alt, hvad de kan, for at hjælpe hinanden ud af den kaotiske situation.
Alt imens finder Barbie sig pludselig blussende plastic til ansigt med selveste Ken.

'Toy Story 3' er instrueret af Lee Unkrich (medinstruktør på 'Toy Story 2' og 'Finding Nemo'), og Michael Arndt ('Little Miss Sunshine') har skrevet manuskriptet.

ANMELDELSE

Alle gode gange tre..
Jeg kan i udgangspunktet godt lide Toy Story filmene og forventede da også lidt af denne film. Man siger at efterfølgere sjældent er en god idé - og det holder også for denne triologi.  Det værende sagt, så kunne denne film nu godt holde sig over vande - også hvis det havde været en helt ny produktion.
Det var helt rart at se de gamle hoveder igen og man finder hurtigt ind i de forskellige personligheder igen.. samt et par nye hoveder.
Handlingen er veludført uden at være unique og midterstykket kan til tider virke lidt langtrukken.. selvom der faktisk er et fint temp igennem filmen.
Vi får en rigtig fin afslutning denne gang og selvom du ikke må sige det til nogen.. så var jeg sku ved at knibe en tåre.

Skal denne film ses i biografen?................ Ja, det er er en helt fin film til ungerne.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.