The A-Team

Actionfilmen 'The A-Team' bygger på tv-serien fra '80erne af samme navn.


John "Hannibal" Smith (Liam Neeson) er tilbage på en farlig mission. Med sig har han sit farverige hold af tidligere specialstyrker, der har været fængslet for en forbrydelse, de ikke har begået. Bradley Cooper (The Hangover) spiller Templeton "Faceman" Peck, Sharlto Copley "Howling Mad" Murdock. På rollelisten findes også Jessica Biel, Patrick Wilson samt ultimate fighteren Quinton "Rampage" Jackson i Mr. T's gamle rolle, Bosco "B.A." Baracus. Alle i 'The A-Team' må de tage hver deres unikke talenter – og særheder – i brug i kampen for at få renset deres navne og blakkede ry og samtidig finde den sande skurk.

ANMELDELSE

Vi kender serien.. og vi elskede serien!
Jeg havde kun hørt godt om denne film og glædede mig som en lille dreng til at høre de ord igen "I pity the fool" og jeg skulle da heller ikke blive skuffet.
Holdet er godt genbygget og man fornemmer hurtigt de gamle karakterer.. selvfølgelig er der små twist her og der som bringer rollerne ind i år 2010 og ikke 1986.. men de sidder alle i skabet og hver skuespiller udfører værket med militær præcision.

Selvom man har forsøgt at gøre "plottet" svært at gennemskue,så bliver man aldrig holdt i mørket og resultatet var da også let gennemskueligt.. men.. det gør ikke noget.
Denne film er ikke lavet for tænkere eller for at løse universets gåde, .. her taler vi udelukkende om underholdning og fart!
Tempoet er fra starten højt og pulsen får lov at arbejde.. det er en drengerøvsfilm med stor røv!
Effekterne holder filmen igennem uden at være et nyt Tolkin univers.

Selvom figurene ikke er så rundt beskrevet og vi aldrig kommer rigtigt i nogen form for dybte.. så skader det heller ikke filmen. Alle der har set serien vil i forvejen føle sig blandt venner.


Skal denne film ses i biografen?... Det er go´ underholdning.. på film og på stort lærrede.









SE FILMEN HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.