Splice

Horrorfilmen 'Splice' handler om to videnskabsmænd (Adrien Brody og Sarah Polley), der eksperimenterer med at kombinere menneskelig og dyrisk dna for at skabe et helt nyt væsen.

Filmen har Adrien Brody (The Jacket, The Pianist) og Sarah Polley (Dawn of the Dead) i hovedrollerne. Den er instrueret af Vincenzo Natali (Cube), som også har været med til at skrive manuskriptet. Og 'Splice' produceres bl.a. af ingen ringere end Guillermo Del Toro

De to forskere Elsa og Clive tilsidesætter alle etiske regler og begynder at forske i at blande mennekse DNA med DNA fra dyr. Det kommer der en skabning ud af, der ved første øjekast virker harmløs, men som hurtigt udvikler sig til en dødelig trussel.

ANMELDELSE

Fucked up!!.. hmm.. det er nok det nærmeste jeg kommer ved en brainstorming,.. men... er det godt eller skidt?
Filmen fanger hurtigt de som elsker film som Species og Outbrake.. for vi befinder os godt gravet ind i laberatorier, lægekitler og etiske/moralske dilemmaer.
Filmen er basalt set godt lavet, men du får aldrig rigtigt fornemmelsen af at dettte godt kunne ske i den virkelige verden - og det ødelægger lidt af gyset. Man sidder samtidig i en bølge af følelser der går fra medlidenhed, afsky og frygt. - Desværre er "gyser" delen sent præsenteret i filmen og det gør desværre filmen lidt lang at se helt igennem.
Plottet holder nu meget godt.. og selvom du måske godt kan gætte slutningen, så gør du ikke engang forsøget.. dette er bare for mærkeligt en film til at gætte sig frem.

Jeg har i den gard svært ved at vurderer denne film.. de anmeldelser jeg har set af denne film, har alle haft ret... du går fra filmen og "føler" noget.


Skal denne film ses i biografen?...   Jeg ville ikke være absolut helt tilfreds... så tøvende siger jeg nej.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.