Prince of Persia

Prince of Persia: The Sands of Time' er filmatiseringen af computerspilseventyret.


Den unge, uregerlige prins Dastan (Jake Gyllenhaal) tvinges til at hjælpe den mystiske prinsesse Tamina (Gemma Arterton).
Sammen kaster de sig ud i kampen mod mørkets kræfter for at beskytte en urgammel daggert.
Daggerten kan udløse The Sands of Time; en gave fra guderne, der kan kontrollere tiden og dermed give sin ejer ubegrænset verdensherredømme.

Prince of Persia: The Sands of Time' er instrueret af Mike Newell ('Donnie Brasco', 'Harry Potter and the Goblet of Fire').

ANMELDELSE

Her er en film hvor rygtet nåede frem før lyset på lærredet - og umiddelbart lød det ikke for godt.
Mine håb var sat yderst lavt.. set i lyset af hvilken action bøf jeg normalt er - og netop derfor tror jeg at filmen overlevede.
Filmen bærer præg af lidt for løst skrevet manuskrip.. eller måske snarre en lidt for hård klipning. Flere gange i løbet af filmen, bliver man sat op til en god beggrundsfortælling omkring hovedpersonerne eller essentielle dele af filmens historie.. for bare at blive hastet igennem emnet, så man sidder tilbage med en lidt tom fornemmelse.. er denne film for børn, eller barnlige sjæle?

Hele forhistorien minder i dén grad om Alladin og de fyrretyve røvere.. det det hele virker lidt for genkendeligt og langt fra nyskabene.. men,... filmen snyder dig.

Plottet holder faktisk og overrasker fint.. du har måske lurret handlingen i de store træk, men du efterlades stadig med et "huh!" hængende i munvigen. Der er alligevel noget at holde sig vågen for.

Karekterene kunne sagtens have været bedre beskrevet og rundede lidt bedre af.. men tempoet er så til gengæld helt fint balanceret og du når ikke på noget tidspunkt at miste focus.

Scenerne er godt sat op.. dog uden at impronerer.


Skal denne film så ses i biografen?... why not.. du kommer ikke til at lære noget,.. men heller ikke til at kede dig.







Se filmen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.