Unthinkable


"Unthinkable", der har bl.a. Samuel L. Jackson og Michael Sheen i filmens roller.


I filmen spiller Brandon Routh og Gil Bellows medlemmer af en FBI-antiterrorenhed, ledet af Agent Brody (Carrie-Anne Moss). Med hjælp fra en hemmelig agent (Jackson) bliver de udvalgt af en FBI-direktør (Martin Donovan) til at forhøre en amerikansk muslim (Sheen), som truer med at have anbragt atombomber i tre amerikanske storbyer.

Holdet af agenter må derpå finde ud af, hvor langt de er villige til at gå for at få oplysninger ud af manden...

ANMELELSE

Wauw!.. Mine fingrenegle er bidt ned til roden og sveden løber langs ryggen. Men.. heldigvis har jeg stadig fingrenegle..
 
I første indtryk starter filmen som så mange andre og det efterlader dig med en lidt tam følelse. Alt dette synes at være set før.. og ja,.. det har du da.. men alligevel virker filmens plot upåklageligt og du fastspændes til sædekanten igennem hele filmen.
 
Tempoet er igennem hele filmen, øget for hvert billede der kører over lærredet.. og hér taler vi ikke om biljagter, men derimod et fantastisk godt skrevet manus. 
 
Filmen fanger dig i et "kunne dette være virkelighed?" moment og følelserne er filmen igennem så ægte som de kan være. Hér vil vi opleve schokerede mennesker gå ud af biografen..

Skuespillet er gennemført og Samuel leverer endnu en mesterrolle..



Skal denne film ses i biografen?... absolotlyfuckingloutley!!






SE FILMEN HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.