Surrogates

'Surrogates' foregår i en ikke så fjern fremtid, hvor mennesker kun sjældent forlader sikkerheden i deres eget hjem. I stedet sender man robotiserede kloner - sexede, fysisk justerbare, mekaniske gengivelser af sig selv - ud i en perfekt verden, hvor kriminalitet, smerte, frygt og konsekvenser ikke længere eksisterer. Indtil det første mord i årevis ryster det utopiske samfund.
FBI agent Greer (Bruce Willis) opdager en omfattende sammensværgelse bag hele surrogat-systemet, og han må se stort på sin egen sikkerhed, afbryde kontakten til sin egen surrogat og sætte livet på spil for at opklare mysteriet, inden han selv bliver det næste offer.

'Surrogates' er en hæsblæsende action-thriller, instrueret af Jonathan Mostow ('Breakdown', 'Terminator 3: Rise of the Machines').





ANMELDELSE

Her glædede jeg mig faktisk til at se plottet udforlde sig på det store lærrede - og det hold da også vand... næsten!
Plottet er fint fungerende og ret interessandt, men efterlader ikke så mange spørgsmål, så det meste af tiden er det tempoet i filmen der bærer denne. Man har valget ikke at gøre hele filmen til én lang "fang mig hvis du kan" omgang biljagt og har forsøgt også at smide de menneskelig sider ind i denne kolde stål verden.. men desværre har man ikke lagt helt nok sjæl i denne side af filmen og de helt store følelser kommer aldrig til overfladen - desværre!
Filmen er en actionfilm og fungerer da også fint som sådan.. filmen kunne have været en hel del bedre med lidt focus på de bløde humane sider, desværre bliver dette forsøg et noget vattet ubeabejdet skoleværk og falder helt igennem.


Skal denne fil ses i biografen?.... Ja, den er stadig en tur værd, men også kun fordi jeg er en actionfanatiker.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.