Metropia

"Metropia" udspiller sig i et nært fremtidigt og skrækindjagende Europa, hvor verden er ved at løbe tør for olie, og hvor alle undergrundsnet er blevet forbundet, således at et gigantisk tunnelsystem er blevet anlagt under kontinentet.

Roger fra den stockholmske forstad Farsta forsøger at holde sig væk fra undergrunden, som han finder ubehagelig, og til tider hører han mærkelige stemmer i sit hoved. Han finder en dag ud af, at hans liv bliver styret ned til mindste detalje. Roger prøver at bryde fri, og til det får han brug for hjælp fra supermodellen Nina. Eller er det mon Nina, der har brug for Rogers hjælp?

"Metropia" får stemmer leveret af Vincent Gallo, Juliette Lewis og Stellan Skarsgård.

ANMELDELSE

Denne animation er noget ud over normen, og dens realistiske men dog overdrevet animation giver et godt dystert billede af fremtiden. Animationerne holder dog ikke hele filmen oppe og den virker til tider temmelig langtrukket.
Plottet fungerer nu fint og der gemmer sig da også et par overraskelser undervejs.
Som animeret film har jeg dog set bedre i samme genre f.eks. "9".. og selv om animationen er våvet og fungerer, så er handlingen bare ikke helt nok til at fange mig - sjovest er dog de animationer man tydeligt har brugt fra den danske Metro.. altid sjovt at se noget familiert i flimmeren hehe!..


Skal denne film ses i biografen?..  Nej det mener jeg ikke.. er du til animationsfilm, så lej den.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.