Iron Man 2

Amerikansk actionfilm instrueret af Jon Favreau. Robert Downey Jr. er tilbage i rollen som Iron Man. Desuden medvikrer: Scarlett Johansson, Mickey Rourke, Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow, Jon Favreau, Helena Mattsson m.fl

I denne fortsættelse ved hele verden nu at Stark er Ironman og de tilbeder ham som en gud, hvilket passer hans ultraego helt fint.
Militæret er dog ikke helt tilfreds med at Stark ikke ønsker at dele hans teknologiske viden og får held til at vriste en af Starks dragter fra ham.. skulle dette ikke være nok, så dukker der samtidig en gammel arvefjende op fra de kolde Rusland. En søn af en gammel kollega til Starks far, som grundlage hele Stark impieriet, dukker op ud af det blå for at hævne alle ofrene for Starks militære og indbringende levevej.. er dette heller ikke nok.. hvad så hvis jeg siger at selve det der gør Ironman til Ironman, menlig dragtens energikilde, bære en grim sideeffekt.. jo længere Stark udnytter energien som holder ham i live, bliver hans krop langsom men sikkert forgiftet og udsigten er intet mindre end den sikre død.

ANMELDELSE:

Jeg er en superheltefan og har til dato ikke set en Marvelfilm som har skuffet fælt.. det har jeg stadig ikke. Filmen er godt skruet sammen og de mange filmstjerner som pryder filmen, leverer et fremravende arbejde.
Filmen bølger konstant mellen indre demoniseringer, kærlighedskvaler, fjernder og splid.. mums! Du efterlades aldrig i et kedeligt moment og din cola når fint at blive varm før du igen får sippet til den.

Robert Downey Jr leverer igen en fantastisk udgave af karakteren Ironman - og gud skal vide at jeg aldrig havde set ham i dén rolle! .. og filmen bliver absolut ikke dårligere af at superskurken bliver spillet af ingen ringere end  Mickey Rourke himself.

Plottet fungerer fint, uden at impronerer.. men igen.. det er en aktionfilm, men tryk under "aktion". Dog introduceres vi for en hemmelig liga i filmen, som efterlader et indtryk af at vi ikke har set det sidste til Ironman.. hvilken kun glæder mig. Plottet afsluttes fint og man sidder ikke tilbage med en følelse af kun at have set en "episode" i en lang serie som i Star Wars II eller Lord of the ring II.



Skal denne film ses i biografen?... det kan du fame bande på.. og gider kæresten ikke, så inviter din buddy, for han bliver garenteret ikke skuffet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.