The Bounty Hunter

Amerikansk Action komedieaf Andy Tennant.

Dusørjægeren Milo Boyd (Gerard Butler) er blevet fyret fra sit jobsom betjent og forsøger at komme sig over bruddet med sin kone Nicole (Jennifer Aniston).

Milo lever sit liv i skyggen af sit had til sin nu ex kone og kan ikke tro sit held da den næste opgave tikker ind - Milo bliver hyret til at fange sin ex kone der er løsladt mod auktion.

Før de får set sig om bliver de hurtigt fanget i et spil om korruption.. og selvfølgelig kærlighed.





ANMELDELSE

Umiddelbart er der ikke noget nyt under solen i denne film. Filmen er en let romantisk/komedie uden de helt store overrask elser - jeg havde næsten gætte handlingen ud fra coveret!
Filmen er dog udført efter forskrifterne og leder du efter at slå et par timer ihjel med din pige ved din side, så er denne film helt fin.
Jeg var på intet tidspunkt ved at slå væk eller falde i søvn.. for tempoet er faktisk holdt i et rigmelig gear og du får fin tid til at sætte dig godt ind i rollerne...og den ikke alt for indviklede handling.

Jennifer er måske ikke nogen super atlet på filmbanen, men hun bringer en vis charme til lærredet og er som altid nem for øjet. Jeg vil ikke påstå at der er nogle nævneværdige skuespillerpræstationer i denne film, men omvendt falder ingen karakterer igennem og filmen holder som en helhed.


Skal den ses i biografen?.. naaa.. måske nok snarre i sofaen med din kæreste eller en god venninde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.