Valhalla Rising

'Valhalla Rising' er en blodig vikingefilm om den stumme og overnaturligt stærke kriger One Eye.
Mads Mikkelsen spiller rollen som vikingen, der i årevis er blevet holdt fanget af en høvding og hans klan. One Eyes uovervindelige evner i dødelige gladiatorkampe har holdt ham i live gennem lang tid, og rygtet om den mutte morder har spredt sig i den barske vildmark. Det lykkes One Eye at slå sin fangevogter ihjel, og sammen med en slavedreng begiver han sig ud på en ordløs rejse ind mørkets hjerte.

'Valhalla Rising' er instrueret af Nicolas Winding Refn ('Pusher'-trilogien, 'Bronson').

ANMELDELSE

zzzzZZZzzz..hva!? . øh!.. jow jow.. jeg er da vågen.
Mand for en skuffelse.. det hele lød godt.. Mads som viking, sværdkamp og religion. Men men men.. *suk* denne film er mest af alt en lavbudgetfilm uden den røde tråd.. eller.. jeg fandt den sgu aldrig!..

Kameraføring er elendig.. men havde det bare været gennemført som i Triers Antichrist,så havde det kunstneriske aspekt måske kunne have givet noget til denne film.. men nej.
Den samlede dialog minder mest om en danskstil fra ottende klasse, skrevet på én side.

Andre siger det bedre end mig:

"Vi kommer ikke tæt nok på nogen af figurerne til at føle noget for dem. ... De, der kommer frem til rulleteksterne uden at falde i søvn, vil sidde tilbage med mange spørgsmål." (Erik Jensen: Politiken) 

"... kan roses for sit mod til at være anderledes, men dens selvhøjtidelighed er ulidelig, og jeg gætter på, at otte eller måske ni ud af ti tilskuere vil hade den." (Ebbe Iversen: BT)


Skal denne ses i biografen?... hell no!!.. og det er enda en vikingefilm.. hva´ sker der??




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.