Kick-Ass

Amerikansk komedie instrueret af Matthew Vaughn. Nørdede Dave elsker superhelte så meget, at han vælger at gøre dem kunsten efter. Og at han end ikke tilnærmelsesvist ejer skyggen af superkræfter, skal ikke stoppe ham




ANMELDELSE

Ligemeget hvordan jeg tyggede på de små teesere (filmklip/reklamer) så fik jeg aldrig et indtryk af at denne film havde noget at byde på.. men jeg tog fejl.
Vi følger vores unge ven Dave igennem hans ellers så normale, men nørdede hverdag og dagligdagen viser sig da også hurtig ikke at være så sjov for den unge teenager. Dave er en typisk nørd med lavt selvværd og en stor passion for superhelte og tegneserier.
Inspireret af sine superhelte fra tegneserierne, beslutter Dave at selv leve op til rollen og begynder sit liv som Kick-Ass.. hvilk her en noget varierret success, da Dave ikke besider de superkræfter der skal til..

Det er ret underholdende at følge Dave..  historien favner da også bredt og kommer både forbi kærligheden, sorg, svigt, kammeratskab osv. - dog uden at gå rigtig i dybten.. filmen er naturligvis holdt i en humoristisk favn.

Skuespillerpræstationerne er som forventet af unge serieskuespillere, men falder dog ikke igennem og måske er det også svært at nuancerer sit spil ud fra så komisk et script. Jeg mener dog at filmen kunne være hævet et niveau eller to, ved at gå dybere ind i de små karakterers handling. Vi får et strejf af noget fordybelse i skikkelsen spillet af Nicolas Cage.. han efterlader filmen med lidt tyngde, men man undlader desværre at følge denne helt til dørs og det gør mange gange filmen lidt "let".



Skal denne film ses i biografen?..tjaa.. med dine børn (ikke for små: 10-15) for det er en ret underholdende flik.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.