Repo Men

Filmen 'Repo Men' er en science fiction-thriller med Jude Law og Forest Whitaker som organjægere i en desperat fremtid.




'Repo Men' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.
 
ANMELDELSE
 
Hvorfor nu anmelde en film som ikke får premiere i Danmark?..  well.. den kan jo nydes på flimmeren hehe!..
 
Jeg havde håbet på en dyb handling og et godt plot.. med skuespillere som Jude Law og Forest Whitaker, så plejer man ikke at blive skuffet,..men.. *suk!* Hele idéen bag filmen fungere på papiret og der kunne genske givet være en god film gemt bag linierne. Desværre bliver mulighederne ikke indløst i denne produktion. Skuespillet er i sig fint nok.. men kulissen og "stemningen" er ikke overbevisende og man sidder konstant i en "dette er jo bare en scene" oplevelse,, og det er synd.
Plottet er gennemskueligt og det virker som om filmen er holdt inden for både budgetter og og en vis længde.. dette får filmen til at virke overfladisk og du bliver aldrig rigtig fortroelig med de enkelte karakterer.
Filmen kan bedst komme på højde med Highlander nr. 5 - så er du fan af denne filmserie, så kandu måske finde noget i denne film også.
 
Idéen er god men burde være udbygget noget mere og plottet på aldrig blive så gennemskueligt, det keder seeren.. øv! det er en ommer.
 
 
 
Skal denne film ses i biografen?... det er et held at vi ikke kan!. (Nej)  Keder du dig og kan du leje den som en favoritfilm i Blockbuster.. så måske god nok til at slå lidt tid ihjel.
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.