The Loosers


En elite enhed der efterlades formodede døde, efter en operation i junglen. Gruppen forsøger efterfølgende at finde ud af hvem der har ønsket dem død - og naturligvis hævne sig.




ANMELDELSE

"The Loseres" er en gammel tagneserie af DC Comics - dog ikke en serie jeg selv er bekendt med, men helterollerne er fint skåret. Gruppen der bestå af 5 specialiserede soldater bærer alle deres respektive heltehage med fin stil - og det æder enhver drengerøv råt.

Skuespillerpræstationerne er på det jævne, men det er heller ikke de dybe aspekter og følelser der bærer denne film igennem.. det er plottet der redder den. Man har hele tiden fornemmelsen af at have løst filmes plot, men gang på gang bliver man alligevel overrasket over udviklingen uden der dog vendes op og ned på virkelighedsopfattelsen som i f.eks. The usual suspects.
Filmen har visse "kunne det ske i virkeligheden" momenter og det skinner da også klart igennem, at dette ikke er en film der forsøger at potræterer den virkelige verden... hvad laver en toptunet motorcykel f.eks. midt i en kampzone og hvor der det dog belejeligt lige at have en helikopter ved hånden osv.

Filmen har en god rytme.. men kan til tider virke lidt lang.



Skal denne film ses i biografen?.. Tjoo.. men så skal det være med gutterne, ikke kæresten - for guds skyld.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.