The Lovley Bones


En film af Peter Jackson

En ung pige myrdes og efterlader sin familie som består af en søster, far og mor, dybt splittet, frustreret og i dyb dyb sorg. Pigen efterlades nu imellem himlen og den fysiske verden, med et ultimativt dilemma om at lade sin familie finde ro og dermed selv tage afsted hinsidens, eller beholde den tynde kontakt der eksisterer på et metaplan, men splitter familien ad.

ANMELDELSE 

Pyha!.. denne film efterlod mig tårevæddet og med tankerne hos min familie og de efterladte. Denne film kan det som kun få film kan.. de splitter dig ad og stiller krav til eftertanke, men.. ikke alene og ikke kun som et hjerteskærende sorg.. nærmere som et håb og ønske om at blive et bedre menneske.
Ja, .. det er sgu dybt!.. indrømmet, jeg blev fanget af denne film. Den er ikke unik i produktion eller effekter som man måske kunne forvente af Peter Jackson.. næ!.. den er filmet i et simpelt billede, som også passer perfekt til stilen. Selvfølgelig har Peter Jackson farverige og til tider bjergtagende effekter med.. men,.. ikke noget man ikke har set så mange gange før.

FIlmen bæres helt igennem af den unge skuespiller Saoirse Ronan (den dræbte pige) der efterlader en præstation til sammenligning for alle øvrige skuespillere derude.. hun er vel værd at holde øje med i fremtiden. Mark Wahlberg (Faderen) spiller også sin rolle fint.. og det er helt rart at se ham i rollen som offer og ikke de sædvanlige roller som helten.



Skal denne film så ses i biografen?.. jeg mener at det er et must! og hér kan både du og kæresten fælde en tåre sammen og du skal ikke høre et ondt ord fra mig om det.




SE FILMEN

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.