Skyline

Eric Balfour, kendt fra The Spirit (2008), Spread (2009), Beatdown (2010) og TV-serien “24″, spiller hovedrollen som Jarrod i filmen. Filmstudiet Universal Pictures står bag den kommende sci-fi/gyser/thriller, der handler om nogle mystiske blå lys fra rummet, der rammer Jorden. Menneskene drages af de blå lys, som natsværmeren drages imod lys om natten, hvilket skal vise sig at få skæbnesvangre konsekvenser – for hele menneskeracen! Grunden til at Aliens kommer til Jorden for at udslette os er at NASA har sendt et signal ud i rummet for at finde intelligent liv og fortælle Universet at Jorden eksisterer og her bor vi. Mennesket. Filmen er hovedsageligt baseret på Visual Effects og har derfor ikke krævet de store locations, da man har animeret sig igennem det meste og lavet visuelle effekter for resten. En slags low-budget film, som man kender det fra Paranormal Activity
Instruktør-parret og brødrene Colin & Greg Strause står bag filmen. Du kender dem måske fra AVPR: Aliens vs Predator – Requiem (2007). Det er dog ikke det eneste de to brødre tidligere har lavet. Brødrene Strause er nemlig yderst dygtige Visual Effects-mænd i Hollywood og han har blandt andet arbejdet med de visuelle effekter på filmene Jumper (2008), The Incredible Hulk (2008), Fast & Furious (2009), X-Men Origins: Wolverine (2009), 2012 (2009), Avatar (2009), The Book of Eli (2010), Iron Man 2 (2010) og Jonah Hex (2010), samt mange mange flere film.
Historien er skrevet af makkerparret Joshua Cordes og Liam O’Donnell, som faktisk også er Visual Effects guruer. Cordes er velkendt og har arbejdet sammen med brødrene Strause på de først nævnte film, men også blandt andet The Day After Tomorrow (2004), Constantine (2005), Fantastic Four (2005), X-Men: The Last Stand (2006), 300 (2006), Shooter (2007), 4: Rise of the Silver Surfer (2007),The Invasion (2007), Wanted (2008) og Case 39 (2009). Liam O’Donnell er dog ikke så kendt, men har dog tidligere været med på vognen på filmene AVPR: Aliens vs Predator – Requiem (2007) og Iron Man 2 (2010), samt skrevet manuskriptet til filmen Offline der kommer i 2011.

ANMELDELSE
Denne gang er der vist ingen grund til at danse rundt om den varme suppe - filmen flopper! 
Det burde jo ikke kunne gå galt, der er massere af talenter bag filmen og folket bag de visuelle effekter er erfarne herre.. og en sci-fi war film.. du skal vo nærmest være idiot eller plottet for intilligens for ikke at få dette korthus til at stå -men det lykkedes altså for dette hold.
Plottet er vel nærmest ikke eksisterende -og viser sig kun at være optakten til den næste film i rækken - rimeligt modigt sats, at forvente flere efter denne er vist at sætte målet lidt højt. 

Jeg kan leve med de halvdårlige skuespillere, det fesent script og det tydelige præg budgettet har haft på filmen, men denne film er bare en stor gang ripoff fra tidligere store sci-fi værker og dét mærkes tideligt! 
Kun fordi jeg er kæmpe fan af gengeren, vil jeg måske kigge på efterfølgeren... måske.

Skal denne film ses i biografen?................Nej!..bedre held med toeren.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.