Stone

'Stone' er en thriller med Robert De Niro og Edward Norton, hvori en dømt brandstifter forsøger at undslippe fængslet ved at pudse sin smukke kone på den ansvarshavende for hans prøveløsladelse.


Filmen er desværre ikke sat til dansk præmiere.. endnu.



ANMELDELSE


Filmen der ikke kunne fejle.. 


Med  Robert De Niro og Edward Norton på plakaten burde det ikke kunne gå galt.. dette par står utroligt godt til hinanden, hvilket man bla. så i filmen The Score 2001.. Men noget er gået galt.


Skuespillet er i top og floppet i denne film skal ikke findes i leveringen fra skuespillerne, nok snarre omvendt.. Jeg er ikke sikker på hvad der dræber denne film, men du efterlades i et vakum, hvor der stadig står åbne spørgsmål tilbage.


Okay... jeg forstå at filmen i den grad bruger symbolik og forsøger at få sine seere til selv at sætte brikkerne sammen og det er da givet, at jeg bare ikke evner et spil med 5000+ brikker. 


Handlingen er ellers til at forstå, men der smides simpelthen for mange "rejser" (sjæleligt udvikling) ind i filmen.. og personligt tror jeg at filmen ville have fungeret bedre, havde man kun fulgt én rejse - man kommer bare ikke nok i dybten igennem denne film- desværre.




Skal denne film ses i biografen?.....................Nej! men se den på dvd en aften hvor du er gået i tænke mode.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.