Season of the Witch

’Season of the Witch’ er et overnaturligt action-eventyr med Nicolas Cage og Ron Perlman (’Hellboy’-filmene).

Behmen og Felson er to heltemodige korsriddere i det 14. århundrede, der vender hjem efter årtiers udmattende slag mod muslimerne – kun for at finde deres hjem udslettet af Den sorte Død, Pesten.

En gruppe af Kirkens højt placerede gejstlige er overbevist om, at en lokal kvinde i virkeligheden er en heks og ansvarlig for den dødelige sygdom.

Behmen og Felson bliver beordret til at eskortere den hekse-mistænkte kvinde til et fjernt kloster, hvor munkene vil udføre et rensende ritual, der vil bringe den forbandede sygdom til ophør. De tvinges ud på en skræmmende, farefuld rejse.

’Season of the Witch’ er instrueret af Dominic Sena (Swordfish, Gone In 60 Seconds) og med på rollelisten er danske Ulrich Thomsen og Christopher Lee (Saruman i 'Ringenes Herre')





ANMELDELSE


Troldmandens lærling 2 - er det ikke.. og det er næsten en skam. Denne film ligger dog lang fra Disney universet og er gjort dunkel, mørk og skummel som.. stort set alle andre, ikke Disney ridder film jo er. 


Filmen er i sin helhed okay og man mister da heller ikke fokus i løbet af filmen, men tempoet kan til tider virke en smule sløvt.. og så lægger filmen op til den helt store finale.. men.. den udebliver desværre - slutningen virker nærmest lidt hovedløst, hurtigt afsluttet og det koster filmen en stjerne.


Kulisserne er gennerelt i orden, men.. specieleffekterne i filmen er ikke overbevisende og i denne 3D tidsperiode, så er det næsten ikke til at bærer, når man ser dårlig grafik.


Skuespillet er noget svingende, men er man cage fan.. så vil man nok bare mene at det er hans stil, frem for manglende evner, sådan er der så meget. 


I helhed er det såment en udemærket film, men den havde fortjent et lidt større fokus - små detaljer i filmen, giver desværre, hakker i det store billede.


Skal denne film ses i biografen?......Ja, det kan den trods alt stadig bærer.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.