127 Hours

'127 Hours' fortæller den autentiske og grusomme historie om en klatreulykke i Utah.

James Franco spiller klatreren, Aron Ralston, hvis hånd sætter sig i klemme under en sten og fanger ham i en dyb sprække.

Han er alene og må snart indse, at der kun er én ting, han kan gøre for at overleve …

Instruktøren Danny Boyle vender med '127 Hours' tilbage efter Oscar-succesen 'Slumdog Millionaire'.



ANMELDELSE


Mest af alt.. så er denne autentiske historie helt enestående. Aron Ralston må være lavet af et andet material end mig. 


Historien er jo ret basalt centereret omkring én scene, en historie, en mand osv. og derfor lider filmen til tider lidt af spændingstab. Man er dog lidt fascineret af hele oplevelsen som man kan fascineret af så mange andre forskellige mysterier i denne verden. Historien er utrolig.. og utrolig skal tages helt bogstaveligt.. man tror jo nærmes ikke på den bedrift Aron har udstået - og derfor ser man også filmen helt til ende.


Filmen bliver dog lidt lang og tempoet er i den grad stillestående.. skuespillet fejler såment ikke noget, men det er jo også reelt et enmands show. Dramatikken ligger helt og holdent i hans beslutning om at skære sin egen arm af, og stærkere (gys) finder man næsten kun i filmserien saw - desværre fylder sekvensen kun en brøkdel af hele filmen.


Skal denne film ses i biografen?.....Nej, den er en oplevelse værd, men ikke nødvendigvis på et stort lærrede.















Du kan læse om Aron her: Wiki 

Hør hans egen beretning her:


2 kommentarer:

  1. Dårlig anmeldelse, og dumt at du skriver hvad der sker tilsidst, det er nok fedest hvis man ikke ved dette før man ser filmen!

    SvarSlet
  2. Alle som kender til "historien" kender også sltningen - det er ikke det der er bærende i denne film.. det hele processen han går igennem.

    Men din kritik er taget til efterretning.

    Tak for indput.

    SvarSlet

Skriv en kommentar.