The Virginity Hit

The Virginity Hit is a 2010 comedy film produced by Adam McKay and Will Ferrell, and directed by Huck Botko and Andrew Gurland. It stars Matt Bennett, Zack Pearlman, Jacob Davich, Justin Kline and Nicole Weaver.
The film itself is a series of videos on a teen's attempt to lose his virginity, being recorded from cell phones to video cameras. Most of the cast used their own names for their characters.

ANMELDELSE

Denne film er ikke planlagt til premiere i danske biografer.. det gør nu heller ikke så meget, den egner sig faktisk bedst til en hyggeaften hjemme på sofaen.

Spændende at se en af Will Ferrell´s film.. så derfor kommer den med her.

Det er tydeligt en low budget film, men det er nu heller ikke altid at det er budgettet der afgør kvaliteten.. se f. eks. på Blair Witch Project.

Filmen hér er jo på mange måde skruet sammen om et ret simpet forløb og det kunne hurtigt have gjort filmen meningsløs og langtrukken, men heldigvis er Will ikke uden evner og de unge skuespillere præsterer fantastisk, det er faktisk de ældre (voksne) der ikke lever op til rollen.

Dette er ikke en epic film som skriver ny film historie, men faktisk blev jeg fint underholdt fra start til slut.. den er godt sat sammen.

Spændende projekt Will.. næste gang bør du sigte lidt højere.. men en helt fin start.

Skal denne film ses i biografen?...................Nej, læs dog anmeldelsen...klovn!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.