Salt

I action-thrilleren 'Salt' har CIA-agenten Evelyn Salt (Angelina Jolie) svoret en ed om pligt, ære og at tjene sit land.

Salts loyalitet sættes på den ultimative prøvet, da en russisk afhopper anklager hende for at være hemmelig, russisk spion.

Lynhurtigt indleder Salt sit eget spil og undslipper ved hjælp af sine evner og mange års undercover-erfaring.

Salts bestræbelser på at rense sig for anklagerne bidrager kun til at skærpe mistanken til hende, og mens jagten på hende intensiveres, står et overordnet spørgsmål tilbage: Hvem er Salt?



ANMELDELSE


Hun er en tuff mama hende Angelina Jolie.. andet ville være løgn.


Filmen her adskiller sig ikke samlet, fra de 100 andre film der er lavet omkring  "den kolde krig" - men alligevel bringer filmen et nyt element med sig - sjældent har jeg siddet og været så meget i tvivl om hvem hovedpersonen egentligt er.. hvilken side står hun på? 
Filmen er fabelagtigt godt skrevet og Jolie er castet helt perfekt til denne rolle.. ikke at skuespillet er banebrydende, men det kompenseres der for med et godt plot og et fint tempo igennem hele filmen.


Og så er politikken nedtonet, hvilket også er lidt lækkert i disse tider.


Skal denne film ses i biografen?... Ja, det kunne den fint, men da premieren allerede faldt d.9.9.10, så er spørgsmålet om det kan nåes? - Ellers så kan du leje den her: 







Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.