Hereafter

”Hereafter” fortæller historien om tre mennesker, der er mærket af døden på hver deres måde. Selv om deres liv på et tidspunkt krydser hinanden, starter de alle deres rejse alene. Et rørende drama instrueret af Clint Eastwood og med Matt Damon og Cécilie de France i hovedrollerne. 


ANMELDELSE


Clint Eastwood her vist sig som en særdeles fantastisk filmskaber.. og her viser han igen sine evner. 


Det er ikke fordi temaet ikke er kendt i forvejen, eller at filmen viser nye vinkler på temaet.. men Clint formår at komme i dybten.


Filmen kan til tider og måske specielt i starten, mangle lidt substans - den røde tråd kan være svær at følge, men det er så igen det der giver denne film liv - vi følger her 3 almindelige mennesker som bærer det fælles, at have oplevet noget sædvaneligt.. det er 3 skæbener, 3 liv vi følger hel tæt.. deres valg i livet, problemer, vaner og så også lige det der adskiller dem fra mængden.. de har alle oplevet døden helt tæt på - den røde tråd. 


Tempoet i denne film er langsom.. meget langsom og du kan midste fokus undervejs, men sådasn skal disse film vises - du skal bindes af følelser ikke action. 


Glæder mig til at se den næste filmperle Clint.






Skal denne film ses i biografen?....................Ja.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.