The Devil Inside

I gyserfilmen 'The Devil Inside' forsøger en datter at uddrive redde sin mor ved hjælp af eksorcisme.

I 1989 modtog politiet et nødopkald fra Maria Rossi (Suzan Crowley), hvor hun tilstår at have brutalt dræbt tre personer.

20 år senere forsøger hendes datter Isabella (Fernanda Andrade) at finde frem til sandheden om, hvad der skete den aften. Hun rejser til Centrino hospitalet for sindssyge kriminelle i Italien, hvor hendes mor holdes indespærret for at afgøre, om hun er sindssyg eller besat af en dæmon.

Men da Maria søger hjælp hos to unge eksorcister (Simon Quarterman og Evan Helmuth), som bruger utraditionelle metoder, der kombinerer videnskab og religion for at helbrede hendes mor, står de pludselig ansigt til ansigt med rendyrket ondskab i form af fire, magtfulde dæmoner, der har besat Maria.

Premiere: 15.03.2012

ANMELDELSE

Efter The Blair Witch har alt for mange set det smarte i at producerer billige, dogmeagtige film, som dog stadig kan skræmme livet af en - og det har da til dels lykkedes for nogen at få et rimeligt resultat ud af det, men denne lever ikke op til konkurrenterne.

Projektet her stinker af mangel på originalitet og næsten hver scene er som noget man har set før. Dertil kommer en dårlig drejebog og elendigt skuespil - det er som dialogerne er skrevet af unge horror fans, hvis research har begrænset sig til et par googlesøgninger og lidt inspiration fra Youtube.

Okay.. det virker til tider skræmmende, men desværre bliver det også lidt komisk, når vi for sjette gang skal overvære en exorcisme hvor den besatte taler tysk..hmm.. mon tyskere bare er onde dæmoner? Enkelte scener fungerer og vil skræmme livet af dig og det er faktisk også det eneste der hitter ved denne film.

Historien er usammenhængende, utroværdig og virker kun som om at den skal være fyld til de barske scener med blod, besættelser og ...tysk. Man kan komme langt med et håndholdt kamera og lidt klippeteknik, det holder bare ikke her - projektet er blottet for dybte og havde det ikke været for de periodiske shock (bøh!), var man nok faldet i søvn.


Skal denne film ses i biografen?.... Ja. (Nej selvfølgelig skal den da ikke det.)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.