Cherry Tree Lane

Det velstående par Mike og Christine er forbereder sig på en standard aften med vin, TV og low-level ægteskabelig fjendtlighed, når et ring på deres dørklokke ændrer alt.
Deres søn Sebastian er i  lidt problemer med nogle lokale drenge, der er helt parat til at gengælde hans sladderier til politiet og venter på ham at komme hjem ...  kultursammenstødet mellemde rå børster og ægteparret er rå drama og nervepirrende anspændt.




ANMELDELSE


En udemærket film der dog er noget mærket af det simple oplæg.. al handling foregår i hjemmet og det præger filmen her lidt negativt.

Skuespillet er ellers okay og temopet er også helt fint, men handlingen mangler lidt spænding. Det er ærgeligt at man ikke går hele vejen og udstiller de rå scener direkte - i stedet har man valgt at lade lyde og antydninger male billedet af brutalitet.. det bliver lidt kedeligt visuelt.

Filmen er lidt overfladisk og man kommer aldrig ind under huden på nogle af karakterene, hvilket også gør at man ikke føler helt så meget med offerne - det er ærgeligt.

Skal denne film ses i biografen?....................................................Nej,.. der udkommer vist også kun på dvd.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.