RED



Frank, Joe, Marvin og Victoria var engang CIAs bedste og mest betroede agenter. Men de hemmeligheder, de engang kendte til, har lige aflyst pensionen og gjort dem til CIAs vigtigste mål.

De tvinges til at finde de gamle arbejdsredskaber frem igen og bruge deres samlede evner og erfaring til at holde sig i live. Deres eneste chance er at begive sig på en næsten umulig rejse fra kyst til kyst for derefter at trænge ind i CIAs arkiver og afsløre en af de mest hemmeligtstemplede sammensværgelser nogensinde.

’Red’ er baseret på en populær tegneserieroman af Warren Ellis og er med bl.a. Helen Mirren (’The Queen’).


ANMELDELSE


Først og fremmest.. fedt at se min Die Hard helt igen!


Her burde intet jo kunne gå galt, Morgan, Bruce,John, Helen og det hele baseret på en sucess tegneserie.. men, desværre er denne film et glimrende eksempel på hvor svært det kan være at omskrive et serie hæfte til det store lærrede.. 


Det starter ellers helt godt og der er lagt i gryden til den helt store oplevelse.. Bruce viser tvisten imellem den bløde mand og den hårdkogte macho mand.. og som sædvanligt leverer han varen. Desværre skvatter filmen mere og mere sammen som den kommer længere ind i filmen.. hele det humoristiske opsæt imellem Bruce og Mary-Louise (som også spiller fantastisk) bliver i længden lidt trættene og dialogen triviel og banal.


Filmen er jo spækket med stjerne.. og jeg har til dato ikke set en dårlig film med Morgan Freeman - det var tæt på her. De enkelte karekterer bliver pænt præsenteret og indeholder alle spændende sider, men desværre har man fokuseret for meget på Bruce´s rolle og det efterlader et lidt tyndt indtryk af de øvriges præstationer..



John Malkovich leverer igen, igen.. en helt igennem fantastisk præstation, desværre lider hans karakter også af at stå for meget i baggrunden - han formår dog at bringe filmen et trin op af stigen.
Jeg er ikke helt klar over om det er et dårligt manuskript eller om instruktøren her fejler, men filmen bliver i sin helhed for overfladisk og kommer derfo rtil at virke tæmmelig langtrukken.


Skal denne film ses i biografen?...........Nej, men den er helt fin til en dvd aften.

  


 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.