I Don't Know How She Does I (Kvinde på spring)

I komedien 'Kvinde på spring' er Kate Reddy (Sarah Jessica Parker) nærmest gift med sit arbejde hos et stort finansieringsfirma i Boston.
Når arbejdsdagen er slut, tager hun hjem til sin hengivne mand, der for nyligt er blevet fyret fra sit job som arkitekt, og deres to små børn.
Det er dog en daglig balancekunst at få tid til familien, som også Kates noget frustrerede veninde Allison (Christina Hendricks), der både har børn og udearbejde, kender alt til. Det er et liv som Kates superkloge, børnefobiske assistent Moma (Olivia Munn) for alt i verden forsøger at undgå.
Kate og Richard får endnu mindre tid til hinanden, da han får nyt job, og hun får ansvaret for en ny, stor kunde, som kræver, at hun ofte må rejse til New York.
Situationen bliver heller ikke mindre kompliceret, da Kates charmerende forretningsforbindelse Jack (Pierce Brosnan) viser sig at være en stor fristelse.
'Kvinde på spring' er baseret på Allison Pearsons anmelderroste bestseller.

Premiere: 27.10.2011

ANMELDELSE

Visse skuespillere er dømt til at spille den samme karakter om og om igen og igen og Sarah Jessica Parker er en af dem. Det er nu ikke altid en dårlig ting, det betyder bare at man er ret god til netop den rolle - Derfor gør det det nok også en smule nemt at anmelde en film som denne, for kan du lide Sex and the City, så vil du også være til denne film.


Filmen er typisk far, mor og børn familiefilm, med hang til en tåre mod slutningen og desværre leverer denne film ingen overraskelser i den afdeling - Men der hvor filmen faktisk holder, det er på skuespillerpræstationer, hovedsagligt med Sarah for øje, for denne lille produktion har gjort det som så mange andre små produktioner gør, når der skal sælges film.. de plaster den til med topnavne men som desværre kun spiller mindre roller i selve filmen.. Her kan de dog tilgives, for alle roller er vel udfyldte og castet perfekt.. Kelsey Grammer som den store kanon i firmaet, Pierce Brosnan som den uundgåelige forelskelse og ikke mindst Greg Kinnear som den eftertænksomme og følsomme ægtemand.. Christina Hendricks som veninden er jo heller ikke dårligt.. hvis I forstår?

Nå men.. tempoet er fint og der komme naturligvis en lille tåre til sidst, så filmen består, ikke med top karakter, men den holder hjem.

Skal denne film ses i biografen?..........Ja, den varmer dejligt i en ellers kold tid.


 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar.